Veronica L.
Părerea generală: Foarte mulțumit
Dna psiholog este un terapeut minunat și un bun profesionist! La băiețelul nostru am văzut mari schimbări într-o luna și jumătate. Nu numai ca a reusit sa învețe copilul multe cuvinte, dar a avut și o mare contributie în comportamentul lui și suntem pe drumul cel bun. Chiar ne-a învatat și pe noi ca părinți cum ar trebui sa procedam în anumite situații. Pentru copil era o bucurie când ajungeam la cabinet și chiar s-a atașat de dna doctor. O recomand din tot sufletul!

 

Irina L.
Părerea generală: Foarte mulțumit

Nici nu stiu cum sa fac referinta: Doamna Doctor, Doamna Roxana..? Tocmai mi-am dat seama ca in terapie nici macar nu folosesc vreun apelativ, si asta pentru ca nici unul nu ar putea sa o cuprinda. Din punctul meu de vedere, Roxana este exact asa cum mi-am imaginat ca trebuie sa fie un psiholog: implicat in proces, dar detasat de context, calma si calda, dar totusi impune respect si o distanta: cabinetul e mare, aerisit si departajat: radem glumim impartasim, dar totusi suntem la doctor. As vrea sa pot sa scriu cea mai frumoasa recenzie, pentru ca o merita. Pe mine m-a ajutat foarte mult, pas cu pas, m-am simtit ghidata, dar deloc judecata – focusul mereu pe plus, nu pe minus, pe prezent si viitor – nu pe trecut – in esenta, am inteles in sfarsit ca toti suntem oameni, gresim, iubim si suferim si asta e ok.

 

Mihaela V.
Părerea generală: Foarte mulțumit

Roxana este un terapeut exceptional. A reusit in 3 luni de zile sa imi „deblocheze” copilul cu TSA si intotdeauna a fost empatica cu el si legatura dintre ei s-a vazut inca de la inceput. Pot sa spun ca am astazi un alt copil datorita implicarii ei si caldurii cu care a raspuns mereu cerintelor noastre Ii multumesc si o recomand din suflet.

 

Alina M.
Părerea generală: Foarte mulțumit

In drum spre prima sedinta ma gandeam „De ce ma duc, care este scopul?”
Dupa trecerea orei, am realizat ca nu mai eram obisnuita sa vorbesc despre mine, nu ma cunosteam sau mai bine zis uitasem de mine.
Dna Dr Berdei ma ajuta sa gasesc raspuns la intrebarile care odata m-au blocat, sa fiu o sotie si o mama asa cum imi doresc.

 

Alina R.
Părerea generală: Foarte mulțumit

Dna psiholog este un om deosebit,care iti asculta problemele si iti da sfaturi.Legat de baietelul meu au fost progrese mari si mi s-a explicat cum trrbuie sa lucrez cu el.Va recomand din suflet pe dna psiholog Roxana Berdei.

Call Now Button
Deschide chat
Buna
Cu ce te pot ajuta?